0600 303131 
1,25e/puhelu + 1,51e/min (sis. alv24)
 

Pikalaina edullisesti netistä

Pikalaina eli pikavippi eli pikaluotto eli pienlaina on lyhytaikainen, vakuudeton kulutusluotto, jonka asiakas saa heti tililleen. Vipin suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä. Suomessa haettu pikalaina on keskimäärin noin 300 euroa ja takaisinmaksuaika on nopea (keskimäärin noin vajaa kolme kuukautta). Eurolimiitiltä asiakas saa käyttöönsä 3000 euron limiitin, josta hän voi nostaa rahaa käyttöönsä tarpeidensa mukaisesti. Palvelumme on siis asiakkaalle huomattavasti monipuolisempi kuin perinteinen kertaluontoinen vippi, koska mahdollisesti seuraavaa tarvittavaa pientä lainaa ei tarvitse hakea erikseen.

Vakuudeton pikalaina on täydellinen valinta puun takaa tulleisiin rahan tarpeisiin. Lainan hakeminen on helppoa sekä nopeaa.

Pikalaina on nykyaikainen nopea vippi ilman vakuuksia ja takaajia. Pienlainaa hakiessa asiakkaan ei tarvitse tehdä niin kattavaa selvitystä taloustilanteesta kuin esimerkiksi asuntolainaa hakiessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että asiakkaalle myönnetään pikalainaa ilman mitään selvityksiä hänen taloustilanteesta. Pikalainaa hakiessa asiakkaan tulee osoittaa, että hänellä on tarvittavat tulot lainan takaisinmaksuun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee olla töissä tai saada säännöllistä pääomatuloa, jolla hän saa maksettua lainan takaisin.

Alaikäraja lainalle on 21 vuotta ja yläikäraja 70-vuotta. Asiakkaalta vaaditaan ainoastaan se, että hän on hoitanut raha-asiansa hyvin ja että hän on luottokelpoinen Suomen kansalainen. Kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa netistä.

Asiakkaamme, jotka ovat hoitaneet lainan takaisinmaksun ajallaan, voivat saada

Saako pikalainan heti tilille

Heti kärkeen on mainittava: "Saako pikalainan heti tilille?" on yksi yleisimmistä kysymyksistä mitä meille esitetään. Eurolimiitti on nopea lainapäätöksissään. Eurolimiitin myöntämä pikalaina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen.

Tilisiirto tapahtuu välittömästi, mikäli asiakkaan käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili. Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin Ma-Su 8-22.

Voiko ensimmäinen pikalaina olla myös koroton

Eurolimiitiltä netistä haettu pikalaina voi olla myös koroton pikalaina. Kertamaksulla maksettavassa luotossa on maksuaikaa jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa lainan takaisin tuona aikana niin netistä haettu pikalaina on täysin koroton.

Mikäli asiakas maksaa pikalainan osamaksulla niin hänellä on mahdollisuus käyttää markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, mikä on ainoastaan 10 %. Osamaksulla maksettaessa asiakkaan korko on 0% ensimmäiseen eräpäivään asti.

Miksi hakisin pikalainaa

Pikalainan saa nopeasti käyttöön ja pääsääntöisesti raha on käytettävissä 15 minuutin kuluessa hakemuksen tekemisestä. Mitä huolellisemmin lainahakemuksen tiedot on täytetty, sitä nopeammin hakemukset voidaan käsitellä.

Pikalainaa otetaan yhä useammin myös kodin sisustamiseen sekä pieneen remontointiin. Tarjoamamme palvelu on tässäkin tilanteessa nopea vaihtoehto tarpeen ratkaisemiseksi.

Miten voin hakea pikalainaa

Pikalaina haetaan Eurolimiitin verkkopalvelussa. Lainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestitse. Hakemuksen voit tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Hakemuksia käsitellään Ma-Su 8-22.

Mikäli asiakkaalla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta niin hänen tulee ottaa yhteyttä pankkiin ja pyytää heiltä omat verkkopankkitunnukset. Mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Eurolimiitti ja pikalaina - Miksi valitsisin Eurolimiitti.fi:n?

Tähän kysymykseen meillä on suuri ilo vastata. Eurolimiitti.fi on lainavertailun (ks. etusivu) ylivoimainen voittaja! Lainat vertailtiin seitsemällä eri mittarilla ja Eurolimiitti voitti viidessä eri sarjassa

Taustayhtiömme J.W.-Yhtiöt Oy toimii Lahdessa ja se on täysin suomalainen yritys. Olemme aina panostanut laadukkaisiin palveluihin, joiden avulla asiakkaamme voivat ottaa pikalainan netistä ja he ovat saaneet lainan heti tilille. J.W. -Yhtiöt on lainannut rahaa suomalaisille jo vuodesta 2006 lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana yritys on palvellut satojatuhansia suomalaisia laina-asioissa.

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus nostaa limiitti 4000 euroon, kun hän on saavuttanut Eurolimiitin VIP-asiakkuuden. VIP-asiakkuus myönnetään, kun asiakas on hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti riittävän ajan.

Eurolimiitti on jatkuva luotto, mikä tarkoittaa sitä, että asiakas saa heti käyttöönsä 3000 € luottorajan, eli limiitin, josta hän voi nostaa rahaa tililleen sopivissa erissä. Asiakas voi nostaa lainaa vaikka 10 € tai 1000 € kerrallaan, kun hän itse haluaa.

Mikäli asiakas tarvitsee joustoa takaisinmaksuun niin tarjoamme jopa kolme maksuvapaata ja kolme lyhennysvapaata kuukautta vuodessa helpottamaan arjen muuttuvia tilanteita! Eurolimiitillä on myös markkinoiden pienin minimilyhennys, vain 10% avoimesta lainasaldosta kuukaudessa.

Uusien Eurolimiitti-lainojen myöntäminen päättyi 31.8.2019.