0600 303131 
1,25e/puhelu + 1,51e/min (sis. alv24)
 

Lainaa ilman vakuuksia

Suomessa lainaa ilman vakuuksia eli vakuudeton laina halutaan tyypillisesti ottaa sen takia, koska lainan ottaminen on helppoa ja nopeaa. Takaajien hankkiminen tai omaisuuden panttaaminen lainan vakuudeksi koetaan usein työlääksi. Usein asiakkailta löytyy takaajia ja/tai omaisuutta, mutta kyse on yksinkertaisesti lainanoton helppoudesta.

Laina ilman vakuuksia ts. vakuudeton laina on täydellinen valinta odottamattomiin rahan tarpeisiin.

Mistä saa lainan ilman vakuuksia

Laina ilman vakuuksia kannattaa hakea Eurolimiitin lainahakemuksella. Hakeminen on helppoa, joustavaa ja lainan ilman vakuuksia saa nopeasti tilille. Mikä parasta: Eurolimiitin tarjoamassa vakuudettomassa lainassa on jopa 30 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.

Alaikäraja lainalle ilman vakuuksia on 21 vuotta ja yläikäraja 70-vuotta. Asiakkaalta vaaditaan ainoastaan se, että hän on hoitanut raha-asiansa hyvin ja että hän on luottokelpoinen Suomen kansalainen. Kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa netistä.

Asiakkaamme, jotka ovat hoitaneet lainan takaisinmaksun ajallaan, voivat saada

Saako lainan ilman vakuuksia heti tilille

Eurolimiitti on nopea lainapäätöksissään ja meidän myöntämä lainaa ilman vakuuksia siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen.

Tilisiirto tapahtuu välittömästi, mikäli asiakkaan käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili. Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin Ma-Su 8-22.

Voiko vakuudeton laina olla myös koroton laina

Eurolimiitiltä saatu vakuudeton laina voi olla myös koroton vakuudeton laina. Kertamaksulla maksettavassa luotossa on maksuaikaa jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa vakuudettoman lainan takaisin tuona aikana niin lainaa ilman vakuuksia on täysin koroton.

Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa vakuudeton laina myös osamaksulla. Silloin asiakkaalla on mahdollisuus käyttää markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, mikä on ainoastaan 10 %. Osamaksulla maksettaessa asiakkaan korko on 0% ensimmäiseen eräpäivään asti.

Voiko netistä hakea lainaa ilman vakuuksia

Asiakkaamme voivat hakea lainaa ilman vakuuksia netistä pankkitunnuksilla. Lainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestitse. Hakemuksen voit tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Hakemuksia käsitellään Ma-Su 8-22.

Mikäli asiakkaalla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta niin hänen tulee ottaa yhteyttä pankkiin ja pyytää heiltä omat verkkopankkitunnukset. Mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Eurolimiitti ja lainaa ilman vakuuksia - Miksi valitsisin Eurolimiitti.fi:n?

Tähän kysymykseen meillä on suuri ilo vastata. Eurolimiitti.fi on lainavertailun (ks. etusivu) ylivoimainen voittaja! Lainat vertailtiin seitsemällä eri mittarilla ja Eurolimiitti voitti viidessä eri sarjassa

Taustayhtiömme J.W.-Yhtiöt Oy toimii Lahdessa ja se on täysin suomalainen yritys. Olemme aina panostanut laadukkaisiin palveluihin, joiden avulla asiakkaamme voivat ottaa lainan ilman vakuuksia netistä ja he ovat saaneet lainan heti tilille. J.W. -Yhtiöt on lainannut rahaa suomalaisille jo vuodesta 2006 lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana yritys on palvellut satojatuhansia suomalaisia laina-asioissa.

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus nostaa limiitti 4000 euroon, kun hän on saavuttanut Eurolimiitin VIP-asiakkuuden. VIP-asiakkuus myönnetään, kun asiakas on hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti riittävän ajan.

Eurolimiitti on jatkuva luotto, mikä tarkoittaa sitä, että asiakas saa heti käyttöönsä 3000 € luottorajan, eli limiitin, josta hän voi nostaa rahaa tililleen sopivissa erissä. Asiakas voi nostaa lainaa vaikka 10 € tai 1000 € kerrallaan, kun hän itse haluaa.

Mikäli asiakas tarvitsee joustoa takaisinmaksuun niin tarjoamme jopa kolme maksuvapaata ja kolme lyhennysvapaata kuukautta vuodessa helpottamaan arjen muuttuvia tilanteita! Eurolimiitillä on myös markkinoiden pienin minimilyhennys, vain 10% avoimesta lainasaldosta kuukaudessa.

Uusien Eurolimiitti-lainojen myöntäminen päättyi 31.8.2019.