0600 303131 
1,25e/puhelu + 1,51e/min (sis. alv24)
 

Lainaa heti tilille

Suomessa laina halutaan tyypillisesti ottaa netistä, koska silloin lainan saa heti tai nopeasti tilille. Lainan ottaminen on myös helppoa. Monet suomalaiset saattavat myös asua verran kaukana lähimmästä kivijalkapankista, että heidän ei ole yksinkertaisesti mahdollista asioida pankissa, kun rahan tarve iskee. Lainan hakeminen on myös usein mukavampaa omalta sohvalta kahvimuki kädessä.

Eurolimiitin laina heti tilille on jatkuva luotto on hyvä ratkaisu silloin, kun asiakas ei tiedä tarkkaan lainan suuruutta. Asiakas voi nostaa rahaa hänen tililleen tarpeensa mukaan pienissä tai suurissa erissä.

Mistä ja kuka voi hakea lainaa netistä

Lainaa haetaan netistä Eurolimiitin lainahakemuksella. Alaikäraja lainalle on 21 vuotta ja yläikäraja 70-vuotta. Asiakkaalta vaaditaan ainoastaan se, että hän on hoitanut raha-asiansa hyvin ja että hän on luottokelpoinen Suomen kansalainen.
Kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa netistä.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille

Eurolimiitti maksaa netistä haetun lainan heti seuraaviin pankkeihin, jolloin laina on tililläsi nopeasti muutamassa minuutissa: Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Aktia, Paikalliset Osuuspankit, Säästöpankit ja S-Pankki.

Voiko netistä haettu laina olla myös koroton

Eurolimiitiltä netistä haettu laina voi olla myös koroton laina. Kertamaksulla maksettavassa luotossa on maksuaikaa jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa lainan takaisin tuona aikana niin netistä haettu laina on täysin koroton.

Mikäli asiakas maksaa lainan osamaksulla niin hänellä on mahdollisuus käyttää markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, mikä on ainoastaan 10 %. Osamaksulla maksettaessa asiakkaan korko on 0% ensimmäiseen eräpäivään asti.

Voiko netistä hakea lainaa pankkitunnuksilla

Asiakkaamme voivat hakea lainaa netistä pankkitunnuksilla. Lainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestitse. Hakemuksen voit tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Hakemuksia käsitellään Ma-Su 8-22.

Mikäli asiakkaalla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta niin hänen tulee ottaa yhteyttä pankkiin ja pyytää heiltä omat verkkopankkitunnukset. Mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Eurolimiitti ja laina heti tilille - Miksi valitsisin Eurolimiitti.fi:n?

Tähän kysymykseen meillä on suuri ilo vastata. Eurolimiitti.fi on lainavertailun (ks. etusivu) ylivoimainen voittaja! Lainat vertailtiin seitsemällä eri mittarilla ja Eurolimiitti voitti viidessä eri sarjassa

Taustayhtiömme J.W.-Yhtiöt Oy toimii Lahdessa ja se on täysin suomalainen yritys. Olemme aina panostanut laadukkaisiin palveluihin, joiden avulla asiakkaat voivat ottaa lainan netistä ja he ovat saaneet lainan heti tilille. J.W. -Yhtiöt on lainannut rahaa suomalaisille jo vuodesta 2006 lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana yritys on palvellut satojatuhansia suomalaisia laina-asioissa.

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus nostaa limiitti 4000 euroon, kun hän on saavuttanut Eurolimiitin VIP-asiakkuuden. VIP-asiakkuus myönnetään, kun asiakas on  hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti riittävän ajan.

Eurolimiitti on jatkuva luotto, mikä tarkoittaa sitä, että asiakas saa heti käyttöönsä 3000 € luottorajan, eli limiitin, josta hän voi nostaa rahaa tililleen sopivissa erissä. Asiakas voi nostaa lainaa vaikka 10 € tai 1000 € kerrallaan, kun hän itse haluaa.

Mikäli asiakas tarvitsee joustoa takaisinmaksuun niin tarjoamme jopa kolme maksuvapaata ja kolme lyhennysvapaata kuukautta vuodessa helpottamaan arjen muuttuvia tilanteita! Eurolimiitillä on myös markkinoiden pienin minimilyhennys, vain 10% avoimesta lainasaldosta kuukaudessa.

Uusien Eurolimiitti-lainojen myöntäminen päättyi 31.8.2019.