03 3399 3600 (vain pvm) 
 

Ilmainen laina eli laina ilman kuluja

Laina ilman kuluja eli ilmainen laina on nimensä mukaisesti laina, joka tarjoaa lainaehtojen mukaisesti lainaa ilman kuluja. Eurolimiitti tarjoaa kulutonta lainaa uusille asiakkailleen. Kun asiakkaamme avaa esimerkiksi 3000 € ensimmäisen lainan niin hän saa uutena asiakkaana ensimmäisen noston kuluitta aina 1000 euroon asti. Kulutonta maksuaikaa on ensimmäiseen eräpäivään asti.

Asiakkaamme voi käyttää tililuottoa juuri silloin, kun hän itse haluaa ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Asiakas voi tehdä nostoja henkilökohtaisen luottorajan puitteissa tarvittaessa vaikka joka päivä. Eurolimiitin koroton laina ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Asiakkaamme maksavat siis ainoastaan luoton käytöstä.

Mistä ilmainen laina kannattaa hakea

Ilmainen laina kannattaa hakea Eurolimiitin lainahakemuksella. Meidän uusille asiakkaille tarjottavaa ilmaista ensimmäistä lainaa hehkutetaan netissä kautta linjan. Hakeminen on helppoa, joustavaa ja lainan ilman kuluja saa nopeasti tilille. Mikä parasta: Eurolimiitin tarjoamassa ilmaisessa lainassa on jopa 30 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.

Alaikäraja ilmaiselle lainalle on 21 vuotta ja yläikäraja 70 vuotta. Asiakkaalta vaaditaan ainoastaan se, että hän on hoitanut raha-asiansa hyvin ja että hän on luottokelpoinen Suomen kansalainen. Kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa netistä.

Asiakkaamme, jotka ovat hoitaneet lainan takaisinmaksun ajallaan, voivat saada

Voiko ensimmäinen laina olla myös ilmainen laina

Eurolimiitiltä netistä haettu ensimmäinen laina voi olla myös ilmainen laina eli laina jossa ei ole kuluja. Uudet asiakkaamme voivat hakea ensimmäisen lainan jopa 1000 € täysin kuluitta, kun he maksavat lainan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Kertamaksulla maksettavassa luotossa on maksuaikaa jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa lainan takaisin tuona aikana niin netistä haettu ensimmäinen laina on täysin kuluton laina.

Mikäli asiakas maksaa lainan osamaksulla niin hänellä on mahdollisuus käyttää markkinoiden pienintä lainanlyhennystä, joka on ainoastaan 10 %. Osamaksulla maksettaessa asiakkaan korko on 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti.

Miten voin hakea ilmaista lainaa

Asiakkaamme voivat hakea ilmaista lainaa netistä pankkitunnuksilla. Lainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestitse. Hakemuksen voit tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Hakemuksia käsitellään arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Mikäli asiakkaalla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta niin hänen tulee ottaa yhteyttä pankkiin ja pyytää heiltä omat verkkopankkitunnukset. Mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Eurolimiitti ja laina ilman kuluja - Miksi valitsisin Eurolimiitti.fi:n?

Tähän kysymykseen meillä on suuri ilo vastata. Eurolimiitti.fi on lainavertailun (ks. etusivu) ylivoimainen voittaja! Lainat vertailtiin seitsemällä eri mittarilla ja Eurolimiitti voitti viidessä eri sarjassa

Taustayhtiömme J.W.-Yhtiöt Oy toimii Lahdessa ja on täysin suomalainen yritys. Olemme aina panostaneet laadukkaisiin palveluihin, joiden avulla asiakkaamme voivat ottaa lainan ilman kuluja netistä ja he ovat saaneet lainan heti tilille. J.W.-Yhtiöt on lainannut rahaa suomalaisille jo vuodesta 2006 lähtien. Yli kymmenen vuoden aikana yritys on palvellut satojatuhansia suomalaisia laina-asioissa.

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus nostaa limiitti 4000 euroon, kun hän on saavuttanut Eurolimiitin VIP-asiakkuuden. VIP-asiakkuus myönnetään, kun asiakas on hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti riittävän ajan.

Eurolimiitti on jatkuva luotto, mikä tarkoittaa sitä, että asiakas saa heti käyttöönsä 3000 € luottorajan, eli limiitin, josta hän voi nostaa rahaa tililleen sopivissa erissä. Asiakas voi nostaa lainaa vaikka 10 € tai 1000 € kerrallaan, kun hän itse haluaa.

Uusi asiakas saa ensimmäisen lainan täysin ilman kuluja. Uutena Eurolimiitin asiakkaana hän voi lainata jopa 1000 € täysin kuluitta, kun asiakas maksaa lainan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Mikäli asiakas tarvitsee joustoa takaisinmaksuun niin tarjoamme jopa kolme maksuvapaata ja kolme lyhennysvapaata kuukautta vuodessa helpottamaan arjen muuttuvia tilanteita! Eurolimiitillä on myös markkinoiden pienin minimilyhennys, vain 10% avoimesta lainasaldosta kuukaudessa.

Hae lainaa netistä lainapalvelustamme

Lainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy asiakkaaksi

» Rekisteröidy tästä

Jos olet jo asiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
EURO LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: EURO 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina (ma-su 8-22) tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja luotettavasti.