0600 303131 
1,25e/puhelu + 1,51e/min (sis. alv24)
 
« Takaisin

Kun akuutti rahantarve iskee, mistä rahaa nopeasti?

Kun akuutti rahantarve iskee, mistä rahaa nopeasti?

Arjessamme ilmaantuu usein tilanteita, jolloin joudumme pohtimaan, millä keinoin ja mistä voisi saada helposti ja nopeasti muutaman sadan euron verran ylimääräistä käyttöpääomaa. Puun takaa tullut yllättävä ja äkillinen rahantarve on useimmiten ratkaistava välittömästi. 

Pankkitili ammottaa tyhjyyttään juuri silloin, kun pitäisi hankkia autoon uudet kesärenkaat tai maksaa uhkaavasti erääntyvä lasku. Tutuilta tai sukulaisilta voisi ehkä vipata muutaman satasen, mutta halu selviytyä taloudenpidostaan omin ehdoin haraa vastaan; tuttujen tai sukulaisten apuun turvautuminen jälleen kerran voi käydä itsetunnon päälle. Pankistakaan ei lainasummaa voi noin vain saada - ainakaan riittävän nopeasti ja ilman vakuuksia.

Tavaroiden myynti kirpputorilla

Mitäpä, jos vuokraisi pöydän kirpputorilta tai hyödyntäisi nettikirppistä? Vaatekaappi on täynnä omaan käyttöön kelpaamattomia vaatteita ja kirjahyllyt notkuvat moneen kertaan luetuista opuksista. Itselleen tarpeettomien tavaroiden myynnillä voisi haalia kokoon ylimääräisen käyttösumman, mutta maksaako kirppismyynti kaiken vaivannäön ja saako sitä kautta varmasti riittävästi rahaa juuri tähän hetkeen?

Apua rahaa vastaan

Entäpä, jos naapurin ikäneito tarvitsisi pientä remonttiapua tai ylimääräisiä käsiä kotinsa kevätsiivouksen tekemisessä? Oman työpanoksen tarjoaminen kanssaihmiselle tuo varmasti hyvän mielen, mutta, kuinka paljon hyvän tahdon eleeksi tulkitusta työstä kehtaisi pyytää palkkaa? Avun tarjoamisessa tienestin toivossa on huomioitava myös lainmukaiset verotus- ja vakuutuskysymykset.

Sopisiko panttilainaaminen?

Eräs vaihtoehto saada rahaa nopeasti on panttilainaaminen. Ennen kuin marssii arvoesineensä kanssa lähimpään kanikonttoriin, on hyvä pohtia panttilainaamisen periaatteita.

Pantattavalla omaisuudella on oltava riittävä jälleenmyyntiarvo. Myöntämänsä lainasumman vakuudeksi pantiksi rahaa lainaava yritys vaatii paljon arvokkaamman tavaran panttaamista, kuin mikä on asiakkaan tarvitsema lainasumma. 

Sekin mahdollisuus on syytä ottaa huomioon, että, jos saatua panttilainaa ei jostain syystä kykenekään maksamaan ajoissa takaisin, vakuutena ollut arvoesine vaihtaa lopullisesti omistajaa panttilainaamon järjestämän huutokaupan välityksellä. 

Panttilainaamista käytettäessä tulee olla varma, että voi luopua pantatusta omaisuudesta lopullisesti. Rakkaiden esineiden panttaaminen ei siis ole suositeltavaa, jos tarvitsee rahaa nopeasti.

Netin kautta rahaa nopeasti ja vaivattomasti 

Pohdittuaan erilaisia mahdollisuuksia hankkia ylimääräistä rahaa yhtäkkiseen tarpeeseen, yhä useamman suomalaiskuluttajan valinta on nopeasti ja vaivattomasti verkossa haettava vakuudeton laina. Netissä tarjontaa riittää yllin kyllin erilaisten pikalainojen ja pienten kulutusluottojen hankkimiseksi. Äkilliseen rahoitustarpeeseen parhaiten sopivan lainapalvelun valitseminen kannattaa kuitenkin tehdä harkiten ja oma takaisinmaksukyky realistisesti pohtien. 

Eurolimiitti lainapalvelun uusille asiakkailleen tarjoama koroton laina erottuu edukseen nettiviidakon monenkirjavasta lainatarjonnasta. Uutena asiakkaana saat ensilainan täysin ilman kuluja jopa 500 euroon asti, mikäli maksat lainan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. 

Selkeä hinnoittelu

Eurolimiitin laina ei sisällä vuosimaksua tai muitakaan kiinteitä kustannuksia. Luotonsaaja maksaa siis vain ja ainoastaan saamansa lainapääoman käytöstä.

Kerralla maksettavassa luotossa maksuaikaa on jopa 30 päivää. Mikäli asiakas maksaa lainansa takaisin kyseisenä aikana, verkkopalvelun kautta haettu luotto on lainansaajalle täysin koroton. 

Lainansa osamaksulla maksavalle asiakkaalle Eurolimiitti tarjoaa mahdollisuutta hyödyntää yhtä lainamarkkinoiden pienintä, vain 10 prosentin suuruista, lainanlyhennystä. 

Näin haet lainaa

Mikäli ylimääräistä pääomaa pikaisesti tarvitsevan valinta on Eurolimiitti, lainahakemuksensa hän voi tehdä vaivattomasti verkkopalvelun kautta - milloin parhaiten sopii. 

Verkkopalveluun rekisteröityminen käy kätevästi henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemukseen valitaan haluttu lainasumma ja merkitään pyydetyt tiedot.

Sopimusehtojen lukemisen ja hyväksymisen jälkeen lähetetään hakemus käsiteltäväksi.
Eurolimiitin laina-asiantuntijat käsittelevät lainahakemuksia asiakaspalvelunsa aukioloaikoina: arkisin ja viikonloppuisin kello 8 - 22.

Eurolimiitti verkkopalvelun taustayhtiönä oleva J.W.-Yhtiöt Oy on täysin suomalainen rahoitusyhtiö.   Luotonantajan luotettavuudesta kertoo se, että vakavarainen lahtelaisyritys on lainannut rahaa sadoille tuhansille suomalaisille jo vuodesta 2006 lähtien.

Artikkeli on Tuntitili.fi vertailupalvelun tuottama. Palvelu tarjoaa ajankohtaista tietoa vakuudettomista lainoista ja esimerkiksi Lainaa -artikkelista löydät erityyppiset, netissä tarjottavat lainat.

Joustoa tähän päivään ja huomiseen tarjoaa Eurolimiitti – helppo ja nopea tililuotto käytössäsi kun tarvitset rahoitusta elämän muuttuviin tilanteisiin.

Hyödynnä loppuvuoden sesongit ja kuluta fiksusti

Hyödynnä loppuvuoden sesongit ja kuluta fiksusti

Marras- ja joulukuussa riittää useita juhlia ja teemapäivä, jotka voivat olla melkoinen taloudellinen haaste. Black Friday, Isänpäivä, joulu, alennusmyynnit ja uusi vuosi houkuttelevat ja vaativat ostoksille.