0600 303131 
1,25e/puhelu + 1,51e/min (sis. alv24)
 
« Takaisin

Hyödynnä loppuvuoden sesongit ja kuluta fiksusti

Hyödynnä loppuvuoden sesongit ja kuluta fiksusti

Marras- ja joulukuussa riittää useita juhlia ja teemapäivä, jotka voivat olla melkoinen taloudellinen haaste. Black Friday, Isänpäivä, joulu, alennusmyynnit ja uusi vuosi houkuttelevat ja vaativat ostoksille, lisäksi on pikkujouluja sekä Itsenäisyyspäivä, joihin monet haluavat laittautua ja helposti tulee ostettua uudet vaatteet, käytyä kampaajalla tai nautittua normaalia arvokkaampia aterioita.

Mikäli näihin ei ole ollut mahdollista varautua etukäteen säästämällä, voi alkuvuosi olla melkoisen haastava. Omaa talouttaan voi kuitenkin hallita tekemällä harkittuja hankintoja ja ajoittamalla tarpeelliset ostokset fiksusti ja ennakoida mahdollisimman paljon, jotta limiitti ei pääse venymään tappiin asti. Asiaa tietysti auttaa aina, jos olet pystynyt säästämään hankintoja varten puskurirahastoa. Osamaksuvaihtoehtoja kannattaa isompien hankintojen kohdalla harkita.

Black Fridayn tarjoukset ja alennusmyynnit

Black Friday -tarjoukset ovat houkuttavia ja alennusprosentit monesti isoja. Mikäli edessä on esimerkiksi isomman kodinkoneen hankinta, voi se hyvinkin olla fiksua ajoittaa Black Fridayn tarjousten tai alennusmyyntisesongin aikaan. Pelkästään ison alennuksen takia ei vempaimpia tai muita tuotteita ei kuitenkaan kannata hamstrata, vaikka se houkuttelisikin.

Hyviä tarjouksia voi ja kannattaa hyödyntää myös vaikkapa lahjaostosten tekoon. Kannattaa myös harkita voisiko nurkistasi löytyä jotakin, josta voit luopua ja myydä eteenpäin esimerkiksi Tori.fi-verkkopalvelussa. Näin voit saada käsirahaa mikäli harkitset uuden hankintaa. Alennusmyynneissä kiertely on monelle mukavaa ajanvietettä, mutta jos rahatilanne on tiukka, kannattaa tehdä etukäteen lista tarpeellisista hankinoista ja harkita tarkkaan listan ulkopuolella olevia ostoksia.

Sesonkituotteet ovat usein edullisempia silloin kun sesonki on lopuillaan. Kannattaa siis miettiä tarvitsetko uudet sukset tai pihakalusteet juuri nyt vai voisiko hankintaa siirtää sesongin lopulle, jolloin kyseiset tuotteet voi hankkia todennäköisesti alennuksella.

Juhliin valmistautuminen

Ennen kuin säntäät ostamaan uutta asua, käy vielä kerran läpi vaatekaappisi. Uudella tavalla yhdistelemällä voit löytää upeita kokonaisuuksia myös juhliin tai voit huomata, että pelkän ylä- tai alaosan hankkiminen riittää. Voi myös olla edullisempaa ostaa vanhan paidan kanssa vaikkapa uusi näyttävä koru, jolla saat muutettua paidan ilmeen. Loppuvuoden alennusmyynneistä voit ostaa ensi vuoden juhliin asun huomattavasti edullisemmin.

Erityisesti naiset saattavat turvautua kampaajaan ennen juhlia. Jos et tarvitse muuta kuin kampauksen, voit kysyä aina apua myös kaveripiiristä. Netistä löytyy myös runsaasti vinkkejä ja ohjevideoita hiusten laittamiseen, voit vaikka harjoitella etukäteen lettikampauksen tekemistä ja saat sen loihdittua itse näppärästi.

Juhlat ja teemapäivät

Juhlatarjoiluiden järjestäminen on yllättävän arvokasta. Jos juhlat ovat jossain muualla kuin ravintolassa, voi hyvin sopia, että ne pidetään nyyttikestimeiningillä. Näin juhlat eivät käy kenenkään kukkarolle tolkuttoman kalliiksi ja juhlatarjoiluiden suunnittelu yhdessä nostattaa intoa jo ennen juhlia mukavasti. Juhlien järjestämisessä on reilua myös vuorotella, jos sama porukka kokoontuu säännöllisesti.

Eurolimiitti auttaa harkituissa hankinnoissa

Eurolimiitin jatkuvan luoton avulla voit tehdä harkittuja ostoksia, silloin kun säästöjä ei ole puskurirahastoon kertynyt. Tarpeen vaatiessa voit maksaa luoton takaisin osamaksulla ja näin jakaa kalliiden sesonkien kustannukset pidemmälle aikavälille. Täytä lainahakemus.

Joustoa tähän päivään ja huomiseen tarjoaa Eurolimiitti – helppo ja nopea tililuotto käytössäsi kun tarvitset rahoitusta elämän muuttuviin tilanteisiin.